Geschiedenis van Goochem Design


Goochem Speelgoed. Amsterdammer Hans Neijts is van huis uit meubelmaker en speelgoedmaker in Amsterdam Oud West. Het familiebedrijf Goochem, opgericht in 1984, is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van houten speelgoed.
Waar gewerkt wordt met hout vallen niet alleen splinters maar er blijven ook stukken hout over die niet direct geschikt zijn om nog iets groots van te maken, maar die wel voor andere doelen gebruikt kunnen worden. Zo ontstond het idee om van resten nieuw massief hout kleine producten te maken. Een selectie van kleine houten producten vindt u op deze website. Dat kan bijvoorbeeld ambachtelijk speelgoed zijn zoals auto en potlodenblok, maar ook allerhande kleine interieuraccessoires zoals kandelaars en notenbakjes. Van speels tot decoratief dus en voor ieder wat wils. Het assortiment van verschillende artikelen wordt regelmatig met nieuwe ontwerpen uitgebreid zodat u altijd een verrassend aanbod krijgt.
Op deze manier wordt goed hout niet zomaar als afval weggegooid, maar op milieuvriendelijke wijze gebruikt. Kortom, genoeg redenen om eens een kijkje te nemen op onze webwinkel!
Volgende

Made in Holland

 

Voor al onze eigen producten gebruiken wij op milieuvriendelijke wijze de eindstukken, van geschaafd hout, die anders nergens meer voor gebruikt worden. Dit hout wordt vaak weggegooid omdat men de stukken te klein vindt of denkt dat er niks meer mee kan. Wij 'redden' dit hout en maken er op ambachtelijke wijze duurzame, originele en kwalitatief hoogwaardige producten van.

Alle producten worden in beperkte oplage vervaardigd waarmee wij u exclusiviteit garanderen.

Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items